ANKARA / GÖLBAŞI - Gölbaşı Özel Eğitim Uygulama Merkezi II. Kademe

Nis

''23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'' okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Nis

Bu haftaki veli seminer konumuz ''Tütün,Madde,Alkol ve Kumar  Bağımlılığı''.

Katılan velilerimizle bu konuda yaşanan sorunları ve çözümlerini konuştuk.

Nis

Bahçe ve hayvan bakım uygulama alanımız,öğrenci ve öğretmenlerimizin emekleriyle oluşturuldu.

Sebze dikimi,açık alan kümesi yapımı aşamalarında öğrencilerimiz uygulamalı olarak sürece dahil oldular.

Nis

2023 - 2024 Özel Sporcular Atletizm Ankara Elemeleri, 5 Nisan 2024 tarihinde Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi'nde (TOHM) düzenlendi. Gölbaşı Özel Eğitim Uygulama Okulu olarak 6 sporcu ile katıldığımız yarışmalarda 100 metre koşu, uzun atlama ve gülle atma kategorilerinde toplam 6 madalya kazandık.

Ahmet Esat Yılmaz

Genç Erkek Mental Uzun Atlama İl 6.'lığı

Süleyman Koçan

Genç Erkek Mental Uzun Atlama İl 7.'liği

İlk 4'e giren öğrencilerimiz 15-16 Mayıs'ta Konya'daki Türkiye Şampiyonasına ilimizi temsilen gitmeye hak kazanmıştır.

Nis

2 Nisan Otizm Farkındalık Günü Programımız Gölbaşı Kaymakamı Sayın Erol Rüstemoğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Serap Yılmaz'ın katılımlarıyla gerçekleşti.

Cemil Yıldırım Ortaokulu öğrencilerinin ziyaretiyle çocuklarımız, çeşitli etkinliklerle eğlenceli vakit geçirdi.

Nis

21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü kapsamında okulumuzda yapılan etkinlikler.

Mrt

Çanakkale'yi geçilmez kılan başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve Aziz Şehitlerimizi saygı ve minnetle andık.

Çocuklarımız, ''Çanakkale Geçilmez'' adlı tiyatro gösterisi ile izleyenleri duygulandırdı. Zaferimizin 109. yılı kutlu olsun.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının kabulünün 103. yılında Mehmet Akif Ersoy'u andık ve İstiklal Marşımızı gururla okuduk.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında ülke genelinde yapılan ''Deprem Tatbikatı'' ile öğrencilerimiz bu konuda bilinçlendirildi ve uygulama yapıldı.

Mrt

Velilerimize yönelik düzenlenen film etkinliğinde, “Her Çocuk Özeldir” adlı film gösterimi yapılmış, velilerimizde özel eğitim konusunda farkındalık arttırılması amaçlanmıştır.

Mrt

MEB tarafından görevlendirilen ilk yardım eğitmenleri, okulumuzda öğretmen, öğrenci ve velilerimize uygulamalı ilk yardım eğitimi gerçekleştirdi.

Mrt

Okulumuzda her cuma düzenlenen veli seminerimizin bu haftaki konusu:''STRES ve ÖFKE YÖNETİMİ''.

Şbt

Öğrencimiz Ahmet Esat YILMAZ,Ankara 1.si oldu.Sırada Türkiye birinciliği var.

Özel Sporcular Gençler Masa Tenisi İl  Müsabakaları.

Down Sendromlular Ankara Birinciliğ Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

25-29 Mayıs'da Kayseri'de düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasına gideceğiz.

Şbt

Okulumuz öğrencisi Ahmet Esat YILMAZ'ın Beden Eğitimi Öğretmeni Savaş Basri YAZAR rehberliğinde ve okul öğretmeleri ile masa tenisi turnuvası Ankara şampiyonası için disiplinli ve özverili çalışması.

Şbt

Velilerimizin katılımıyla gerçekleşen kahvaltımızda verimli ve eğlenceli zaman geçirdik.