ANKARA / GÖLBAŞI - Gölbaşı Özel Eğitim Uygulama Merkezi II. Kademe

Haz

Kurumumuzun ortak olduğu Uluslararası Projemiz "Digital Medya Protectors" isimli eTwining projesine Arnavutluk, Gürcistan,İsveç, İtalya, Romanya, Türkiye, Ukrayna ve Yunanistan'da 17 öğretmen ve 89 öğrenci katkı sağlıyor.

Proje toplantıları ve çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.15 Haziran tarihine kadar Kalite Etiketi başvurusu yapılacak.

Haz

Okulumuz öğrencileri bahçemize gül fidanı diktiler.

Haz

TEİAŞ İşletme Müdürü Sayın İbrahim ŞİMŞEK'e okulumuza verdiği desteklerden dolayı Okul Müdürümüz Sayın Tolga  ANDAÇ tarafından teşekkür ziyaretinde bulunuldu.TEİAŞ işletme müdürümüze ve personeline çocuklarımız adına teşekkür ediyoruz.

Haz

Özel Eğitim ve Rehberlik Genel Müdürü Mehmet Nezir GÜL ve beraberindeki Programlar ve Öğretim Materyalleri Daire Başkanı Kürşat DULKADİR  ve Özel Eğitim ve Kaynaştırma Daire Başkanı Cemal ÖZDEMİR,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Salih NAMAL ile birlikte okulumuza ziyarette bulundular.

Okulumuzda yapılan çalışmalar ile ilgili okul müdürümüz tarafından sayın genel müdürümüze bilgi verildi.

Öğrencilerimiz ile yakından ilgilenen misafirlerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

May

Okulumuzun ortak  olduğu "Digital Media Peotectors" isimli Uluslararsı eTwinning projesine Arnavutluk, Gürcistan,İsveç,İtalya,Romanya,Türkiye,Ukrayna ve Yunanistan'dan 17 öğretmen ve 89 öğrenci katkı sağlıyor.

Proje içeriği;

Sosyal Medya artık yaşadığımız toplumun tüm alanlarına dahil edilmiştir.Öğrenciler derste elde edilecekleri bilgileri uzaktan gözlemledikleri ve bilgiye dönüştürdükleri verilerle ya da birbirileri ile ilişkilendireceklerdir.Yakın geçmişe veya eğitim kurumlarında elde edecekleri bilgiler, böylece öğretmenin rehberliğinde yepyeni bir takım becerilere ve değerlere ulaşacaklardır.

Projemizin amacı;

Medyayı farklı açılardan okuyarak yaşadıkları çevreye duyarlı, ülkesinin sorunlarını bilen ve medyada gördüklerini filtreleyecek soyal medya bilinci kazanan öğrencilerin yetişmesine katkıda bulunmak.Öğrenciler sosyal medyayı kullanırken internet bağımlılığı, siber zorbalık, yalan haber,çarpıtma gibi risklerle başetmeyi öğrenecekler.

Proje etkinlikleri tüm hızıyla devam ederken, 15 Haziran 2021 tarihine kadar Kalite Etiketi başvurusu yapacaklardır.

May

Her yıl 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası'nda Engelli bireylerin toplumsal yaşamda karşılaştıkları sorunlar hakkında farkındalık yaratılıyor. Bu anlamlı günde öğrencilerimizin yaptığı çalışmalardan bir kesit sunuyoruz.

May

Anneler günü kutlu olsun.

Nis

T.C Milli Eğitim Bakanlığı ile T.C Tarım ve Orman Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen GELECEĞE NEFES OL (FİDANINI YETİŞTİR) kampanyası kapsamında,  yüz yüze eğitim yapan 8 sınıf öğrencilerimiz okul bahçesinde fidan yetiştirmeye başladılar.

Nis

Zübeyde Hanım Kz Meslek Lisesi projesi olan Erasmus+ Mesleki öğrenci ve personelinin öğrenme hareketliliği kapsamında Estonya´dan gelen misafirler okulumuzu ziyaret ettiler.