ANKARA / GÖLBAŞI - Gölbaşı Özel Eğitim Uygulama Merkezi II. Kademe

Mrt

Okulumuzda her cuma düzenlenen veli seminerimizin bu haftaki konusu:''STRES ve ÖFKE YÖNETİMİ''.

Şbt

Öğrencimiz Ahmet Esat YILMAZ,Ankara 1.si oldu.Sırada Türkiye birinciliği var.

Özel Sporcular Gençler Masa Tenisi İl  Müsabakaları.

Down Sendromlular Ankara Birinciliğ Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

25-29 Mayıs'da Kayseri'de düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasına gideceğiz.

Şbt

Okulumuz öğrencisi Ahmet Esat YILMAZ'ın Beden Eğitimi Öğretmeni Savaş Basri YAZAR rehberliğinde ve okul öğretmeleri ile masa tenisi turnuvası Ankara şampiyonası için disiplinli ve özverili çalışması.

Şbt

Velilerimizin katılımıyla gerçekleşen kahvaltımızda verimli ve eğlenceli zaman geçirdik.

Şbt

Okulumuz ''Akran Zorbalığı Komisyonu'' 2. dönem toplantısında, bu duruma maruz kalan öğrencilerin öğretmen-veli işbirliği sayesinde ve yapılan etkinliklerle önemli kazanımlar sağlandığı görülmüştür.

Şbt

Çocuklarımızın dünyasını el birliği ile renklendirdik.

Şbt

II. dönem öğretmenler kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Şbt

Veli seminerimizin bu haftaki konusu: Kendimizi Keşfedelim.

Ock

Bir dönemi daha geride bırakırken öğrencilerimizin karne sevinci renkli görüntülere sahne oldu.

Ock

Aylık düzenlediğimiz değerler eğitimi kapsamında bu ayın konusu '' Misafirperverlik''.

Öğrencilerimizin sınıfımıza gelen öğretmenlerine, arkadaşlarına kolonya ve lokum ikramı.

Ock

Bu haftaki seminer konumuz:

''Akran Zorbalığı''

Ock

Haftalık düzenlediğimiz veli seminerlerimizin bu haftaki konusu:''Aile İçi İletişim''.

Ock

Son hafta etkinlikleri kapsamında okulumuzda Sinema Etkinliği düzenlendi.

Öğrencilerimiz eğlenceli vakit geçirdi.

Ock

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Kodlama projesi kapsamında 100. Yıl konulu kodlama etkinlğine katılan öğrencilerize sertifikaları verildi.

Ock

Dr. Ufuk Timuçin hocamızın okulumuzda düzenlediği ''Otizm Spektrum Bozukluğu'' konulu semineri.

Verimli ve etkili olan  bu güzel ziyareti için kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz.